Bal Online er et mindre bureau der arbejder med webdesign, online marketing & social media samt seo, ud fra et helhedsorienteret- og relationsbaseret princip.

Da vi arbejder ud fra et helhedsorienteret- og relationsbaseret princip og ser vi din virksomhed som helhed, hvad enten vi arbejder med online marketing & sociale medier eller om vi designer eller re-designer din webside eller webshop, i forhold til bl.a. hvilke online marketing & social media platforme din virksomhed opererer på.

Det giver mulighed for både, at opnå flere konverteringer og skabe positive relationer mellem din virksomhed og dine kunder.

Vi arbejder ud fra et helhedsorienteret- og relationsbaseret princip i forbindelse med det vi laver, herunder også i forbindelse med web design, online marketing & social media og seo.

Vi tilpasser dine strategiske forretningsmål med kreative løsninger for, at nå dine mål og give værdi til dit Brand.

Vi er tilhængere af en klar, gennemsigtig, ærlig og direkte kommunikation, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige måde, at skabe positive relationer mellem os og din virksomhed for, at få et godt samarbejde, til gavn for både din virksomhed, dine kunder og os.

Et web design, et logo, en brandidentitet eller en effektiv kommunikationsstrategi kan kun oprettes med den rigtige tilgang.

Derfor er det vigtigt for os, at få en forståelse af dine planer, din virksomhed og dit mål, som hjælper os med at definere din nuværende position og lede dig til dit endelige mål.

Ved begyndelsen af hvert projekt, vil vi gerne høre om din virksomhed, din historie, dine drømme og målsætninger, for derigennem at kunne forstå hvordan formidlingen af disse værdier skal udtrykkes gennem et billede, et web design m.m., der både respekterer disse værdier og repræsenterer dem.

helhedsorienteret- og relationsbaseret Webdesign, online marketing & social media og Søgemaskine Optimering 

Share This