Får du konverteringer nok via din webside eller webshop? Vil du ud over rampen og have flere konverteringer der betyder noget for dig?

Vores primære arbejdsområder er design af websider og webshops, men vi løfter også en lang række andre opgaver, heriblandt online marketing & social media ud fra et helhedsorienteret- og relationsbaseret princip.

Vi arbejder bl.a. også med E-mail marketing, Facebook annoncering og Google AdWords.

Vi ser din virksomhed som helhed, ud fra bl.a. de online marketing & social media platforme som din virksomhed opererer på og derigennem designer eller re-designer din webside eller webshop, så den giver mulighed for at opnå flere konverteringer og skabe positive relationer mellem din virksomhed og dine kunder.

Få flere konverteringer med E-mail Marketing

Hver gang man får en ny kunde, er det vigtigt, at man er i stand til at bibeholde denne kunde igennem en række aktiviteter, der holder liv i kundes positive oplevelse af virksomheden.

Engang var den eneste opgave for en virksomheds salgsafdeling, at ringe eller regelmæssigt at besøge kunden, for at opdatere omkring nyheder, nye produkter eller tjenester for at bibeholde kunden og imødekomme ethvert af kundens behov.

Takket være den teknologiske udvikling kan disse aktiviteter i dag uddelegeres og optimeres gennem en korrekt planlægning og eksekvering af e-mail marketing.

E-mail marketing Automation, dvs. opsætning af periodevise, informative eller kommercielle nyhedsbreve der sendes til en maillingliste af kunder eller potentielle kunder, er et nyttigt værktøj, så kunden eller den potentielle kunde får et behov for et produkt eller en tjenesteydelse som virksomheden tilbyder – det kunne være at sende tilbud eller rabatter i visse perioder af året eller meget simpelt for at sikre, at kunden husker os.

E-mail marketing er et område der konverterer bedst. Vi sætter gerne din første kampagne op for dig.

Vi hjælper dig på vej med, at få sat dit e-mail marketing system op og integreret med din webside. Vi kan også hjælpe dig på vej med din første e-mail marketing kampagne.

Kom i gang med Facebook Annoncering

Uanset om din virksomhed er B2C (for enkeltpersoner) eller B2B (for virksomheder), så er din virksomhed stadig en forretning, der kommunikerer og har brug for at kommunikere med mennesker. De sociale netværk er stedet hvor mennesker mødes, udveksler relationer, meninger, råd og diskuterer emner og oplevelser med hinanden. 

Det er derfor vigtigt for enhver virksomhed at kommunikere og positionere sig på sociale netværk som Facebook. Det gælder både at lytte til dem, gå i dialog med dem og gøre sig til kende over for dem.

Facebook Advertizing (Facebook Annoncering) bruges kort sagt til, at finde potentielle kunder, der er interesserede i at købe produkter og tjenester fra din virksomhed, og Facebook Advertizing er en af ​​de mest magtfulde kanaler til at bevare dem som kunder og gøre dem til ambassadører for din virksomhed.

Vil du gerne have fuldt udbytte af din facebook-annoncering? Have flest mulige konverteringer der betyder noget for dig og din virksomhed?

Facebook’s mange forskellige annoncetyper kan være en jungle at finde rundt i. Vi hjælper dig med din Facebook annoncering, så du får det bedste ud af den, med flest mulige konverteringer.

Bliv synlig med Google Adwords

Google AdWords giver dig og din virksomhed mulighed for, at være synlig de bedste steder i Google’s univers i forhold til de keywords der er vigtige for din virksomhed og hjælper med at du bliver fundet, noteret og valgt af den potentienlle kunde.

Det du fx. ser er de anmodninger, der kommer fra din webside, men i baggrunden er der en hel række af aktiviteter, der skal undersøges i detaljer herunder målgruppeanalyse og analyse af konkurrencen på området, at man har valgt de rigtige søgeord(Keywords), annonceplanlægning, valg af den bedste annonce gennem fx. splittest(A/B-test), oprettelse af landing-pages, monitorering af resultater, samt lave ændringer og optimeringer for at sikre at dine kampagner med Google AdWords giver dig de bedste resultater.

Vi hjælper dig igang med at få lavet din første Google AdWords-kampagne, med de rette keywords og den rette placering som konverterer bedst.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Persondatapolitik

14 + 7 =

Helhedsorienteret- og relationsbaseret Webdesign, Online marketing & Social media og Søgemaskine optimering

Share This