Sådan claimer og merger du en un-managed FB-side

Sådan claimer og merger du en un-managed FB-side

af | 12. november 2015 | Online Marketing & Sociale Media

Nogle gange når man som virksomhed opretter en Facebook-side så opdager man senere, at der faktisk er en anden side på Facebook som ligner ens egen side. Det er der en god forklaring på. Der findes nemlig 2 typer af autogenerede FB-sider: Wiki-siderne og de normale autogenererede sider. Wiki-siderne er der pt. ikke så meget at gøre ved. Det er der til gengæld med de andre autogenererede sider.

Disse sider har ratings/reviews m.m. og nogle gange også en del likes. Disse vil man jo gerne have over på ens egen FB-side.

Det er der selvfølgelig også mulighed for, der findes flere veje der fører til Rom. Her er lige en enkelt af dem.

Først skal du dog lige installere ZenMate Security, Privacy & Unblock VPN som er en udvidelse til din Google Chrome browser.

Se her hvordan du gør: Sådan installerer du ZenMate VPN

Når du har gjort det, så start med at logge ud af din facebook og ind igen, så er du sikker på at ZenMate virker efter hensigten.

Sådan claimer og merger du en un-managed FB-side.

Derefter gør du følgende:

   1. Gå nu til den un-managed fb-side(autogenererede fb-side) som du gerne vil claime eller merge med din egen FB-side. (Eks. ser det sådan du)

    dayz

   2. Tryk på “Suggest Edits” og ret adressen så den er den samme som din egen virksomheds FB-side – Dette er meget VIGTIGT – ret evt. også de andre ting der kan rettes.
   3. Gå tilbage til din egen side og gå igen hen til den un-managed FB-side(den autogenererede fb-side).
   4. Nu skulle der gerne være dukket et “Is This Your Business” frem.

    isthisyourbusiness

   5. Tryk på det – så dukker der 2 valgmuligheder op.


    dayz 2

   6. Du kan vælge og Claime siden eller du kan vælge at merge siden med en eksisterende side. Vælg en af dem – tryk Continue(Fortsæt)
   7. Følg derefter FB’s vejledning.

Voila! Wupti! Eller hvad man nu siger, nu har du claimet eller merget en autogenereret fb-side med din egen virksomheds facebook-side.

Sådan claimer og merger du en un-managed FB-side.

Virker det ikke på den måde, så fortvivl ikke, der findes også andre metoder. Dem vil jeg komme ind på et senere tidspunkt, så følg med her på bloggen eller skriv til mig her eller via https://www.facebook.com/bo.a.lange, hvis det er et presserende problem, så kan jeg sikkert godt hjælpe dig på vej.

 

Affiliate advertizing

Web Hosting

Affiliate advertizing