Sådan installerer du ZenMate VPN i Google Chrome

Sådan installerer du ZenMate VPN i Google Chrome

af | 12. november 2015 | Nice to Know

Et nyttigt værktøj når man arbejder med Facebook er VPN(Virtual Private Network). Med en VPN kan du tilgå facebook som om du kommer fra et andet land. I mit tilfælde bor jeg i Danmark, men jeg vil helst browse som om jeg er i USA, da man kan lidt flere ting end hvis man ikke gør det.

En af de ting(features) som man ikke umiddelbart kan via en dansk browser er, at claime en auto-genereret FB-side. Det kan du via enten USA eller Tyskland(sikkert også andre, men det har jeg endnu ikke undersøgt).

Som VPN bruger jeg ZenMate Security, Privacy & Unblock VPN, det er en udvidelse til din Google Chrome browser. Se her hvordan du gør:

For at installere ZenMate følge denne vejledning:

   1. Start din Google Chrome browser – gå til udvidelser og søg i søgefeltet efter ZenMate Security, Privacy & Unblock VPN. Den ser sådan ud som på nedenstående billede.ZenMate 

   2. Klik på linket øverst oppe til højre: +Føj til Chrome
   3. Når du har installeret ZenMate så skal der lige installeres et “FlashControl plugin” som er med til at forbedre sikkerheden mht. ZenMate og Flash.
   4. Gå igen til udviddelser – Søg på FlashControl – +Føj til Chrome
   5. FlashcontrolNår begge er installeret kan du aktivere dem. I din menubjælke kommer der nu to ikoner frem, det første som ligner et strømstik(FlashControl) og det sidste som er et skjold(ZenMate – det er grønt når det er aktiveret).
    flashcontrol_ZenMate
   6. Tryk på ZenMate-skjoldet.
   7. Vælg nu USA som land, se billedet herunder:
    ZenMateChangeLocation
   8. Du har nu installeret ZenMate VPN og kan derfor bruge den til mange forskellige ting i forhold til f.eks. at arbejde med Facebook.

Sådan installerer du ZenMate VPN i Google Chrome

Affiliate advertizing

Web Hosting

Affiliate advertizing